Pubquiz op locatie

Daag je vrienden, teamgenoten, collega's uit met een pubquiz en beleef een gezellige avond. De pubquiz is een laagdrempelig en een interactieve activiteit. 

 

Voor bedrijven -> iets te vieren? Of gewoon een bedrijfsborrel. Met onze interactieve quiz wordt het geslaagde activiteit. Speel in teams of individueel en kijk wie de meeste kennis in huis heeft. In overleg kunnen we er een speciale bedrijfsronde aan toevoegen. 

 

Voor cafés -> Een pubquiz in jouw café, dat is een avond vol gezelligheid en hilariteit. Met diverse categorieën, een mix van actualiteit, film, sport, muziek en algemeen zorgt voor een quiz waar iedereen aan kan deelnemen. Samen met de presentator van  Pubquizcafe maken we er een gezellige avond van. 

 

Voor verenigingen -> Een avond vol voetbalvragen, sportvragen of juiste een algemene pubquiz. Alle varianten zijn mogelijk. In overleg maken we er een passend quizavond van voor jullie leden en relaties. Een gezellige avond die ook nog eens goed is voor de kantineomzet en uiteraard voor de ledenbinding.